O’ZBEK TILSHUNOSLIK TARIXIDA OT SO’Z TURKUMI TIPOLOGIYASI XUSUSIDA. - To’xliyeva Madina Soatmurot qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada o’zbek tilshunoslik tarixida ot so’z turkumining tipologiyasi hamdauning turlarga ajratilishi yoritib berildi.