HOZIRGI TILIMIZNING JAMIYATDAGI O’RNI - Boysariyeva Manzura Yangiboy qizi , (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya. Bu maqolada tilimizning hozirgi jamiyatdagi yutuq va kamchiliklari .Ularni bartaraf etish haqida mulohazalar berilgan.