YOSHLAR TARBIYASIDA MA'NAVIY VA MA'RIFAT TUSHUNCHASINING AHAMIYATI VA ILMOY TAHLILI - Mirzayeva Ravshanoy Xurbayevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya :Quyidagi ilmiy maqolada yoshlarnimg tarbiyasi va bunga bog'liq nozik jihatlar, o'z navbatida yoshlar tarbiyasida ma'rifat, umezgulik,ma'naviyat tushunchasini kamol toptirishning ilmiy asoslari xususidagi ilmiy nazariyqoar bayon etilgan.