MOYLI O’SIMLIKLARNI VA KUNGABOQAR O’SIMLIGINI YETISHTIRISH,ULARNI KASALIKLARNI O’RGANISH VA TAQQOSLASH USULLARI. - Imomaliyev Mahmudjon Alijon o’g’li ,; Umarqulova Barchinoy Nematovna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada siz dunyo va O‘zbekistonda moyli va kungaboqar ekinlarini yetishtirish va ularning oldini olish haqida nazariy va aniq ma’lumotlar bilan tanishishingiz mumkin.