JINSI MATOSIDAN ERKAKLAR KO‘YLAGINI TIKISH TEXNOLOGIYASINI ISHLAB CHIQISH VA MODEL YARATISH. - Vohidjon Homidov Obidovich ,; Ahmadali Rahmonaliyev Fayzulojon o’g’li , (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ilmiy maqola mazmuni shundan iboratki, yuqori sifatli kiyimlarni ommaviy tikishning kompleks avtomatlashgan korxonalarni yaratish, jumladan, ishlab chiqarishning tayyorlov-bichuv, tikish va pardozlash uchustkalari va ularni asbob uskunalari haqida izlanishlar olib borilgan.