QADIMGI MISR MADANIYATI - Xushbaqov Farrux (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada qadimgi Misr davlatining madaniyati, xudolari, yozuvi, va misr tarixining davrlashtirilishi haqida ma’lumot beriladi.