QADIMGI BOBIL PODSHOLIGINING TASHKIL TOPISHI - Zaripova Ziyoda O'razaliyevna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annostatsiya. Ushbu maqolada asosan qadimgi Bobil podsholigining tashkil topishi. Qaysi davlatlar bilan xalqaro va diplomatik savdo aloqalar olib borganligi. Qaysi hududlar uchun kurash olib borganligi haqida malumot beriladi. Bilamizki Qadimgi Bobil podsholigi Xammurapi hukmronligi davriga to'g'ri keladi. Ushbu maqolada Xammurapi olib borgan islohatlar va u tomonidan tuzilgan qonunlar haqida to'liq ma'lumot beriladi.