BOLALARDA RAXIT VA SPAZMOFILIYA KASALLIGI - Tursunova Gulchiroy Olimovna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya:Ushbu ilmiy maqolada bola rivojlanishida vitamin yetishmovchiligi muammolari (raxit kasalligi qiyosisa), sog'lom turmush tarzini shakllantirish, bola salomatligi yuzasidan duch kelinadigan muammolarga qarshi kurashish to'g'risidagi nazariy ma'lumotlar tahlil etilgan.