ESHITISHDA NUQSONI BO’LGAN BOLALAR - Mamarasulova Sojidaxon (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada eshitishida nuqsoni bo’lgan bolalar rivojlanishining o’ziga xos xususiyatlari, bolalarda eshitishning roli va uning buzilishi oqibatida kelib chiqadigan psixik holatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.