NASOS STANSIYALARINI AVTOMATLASHTIRISH ELEKTR ENERGIYA BILAN TA’MINLASH USULLARI - Jo'raqulova Durdona Hamidulla qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsіya: Nasos stansiyalari. Nasos stansiyasini ishlash jarayonini avtomatlashtirish. Nasos stansiyasini elektr energiya bilan ta’minlash uchun quyosh energiyasidan foydalanish.