ОИЛА ЖАМИЯТНИНГ БИР БЎЛАГИ - Усмоналиева Дилором Бахтиеровна (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Ўзбекистонда амалга оширилаётган сиёсий иктисодий ва мафкуравий ислоҳатлар туфайли узбек оиласида туб узгаришлар содир булмокда . Хозирги кунда маънавий бой ахлоқан етук ителектуал салохиятли юқори билимли юксак маънавиятли,жисмонан бакувват ҳар томонлама камол топган шахсни шакллантиришда оиланинг роли алохида ахамиятга эга .