RANGTASVIR USTASI, AKMALJON TO’RAYEVICH IKROMJONOV. - Ibragimova Iroda (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqolada siz O’zbekiston xalq rassomi Respublika rassomlik bilm yurtini (P.Benkov) tugatgan, I.Repin nomidagi rassomlik, haykaltaroshlik va me’morlik institutida ta’lim olgan hozirda Milliy rassomlik va dizayn institutida pedagog, professor Akmaljon To’rayevich Ikromjonov haqida tanishishingiz mumkin.