QADIMGI MISR : DIN VA YOZUV - Yo'ldoshev Sunatullo; Norqulov O'lmas; Asadov Toʻlqin (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
ANNOTATSIYA: Joriy maqolada jahonning eng qadimgi mamlakatlaridan biri bo’lgan Misr hamda uning madaniyati haqida so’z boradi. Ma’lumki tarixda misrliklar dastlabki madaniyat yaratgan xalqlardan biri hisoblanadi.Arxeologlar uchun ham Misr tarixi doimo qiziq bo’lgan. Fir’avnlarning aql bovar qilmas xazinalari va piramidalar siri qadimgi Misr mavzusini doimo qiziqarli va sirli qilib tasvirlaydi.