«BAKTERIAL PREPARATLAR ISHLAB CHIQARISHDA IMMOBILIZATSIYA USULINI QO‘LLASH TEXNOLOGIYASINI O‘RGANISH» - Mamirova Odina Abdulxamidxon qizi; Xo‘janazarova Mo‘tabar Qo‘shoqovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya.Mazkur maqolada Jizzax viloyati Zarbdor tumanida joylashgan “DiyoraFarangiz’’fermer xo‘jaligidagi paxta ekilgan maydonlarining tuprog‘ini o‘rganish, kuchli sho‘rlangan tuproqlar tarkida qanday foydali bakteriyalar borligini o‘rganish,xona labaratoriya sharoitida bakteriyalarni sof holda ajratish va bakterial preparatlar ishlab chiqarishda immobilizatsiya usulini qo‘llash texnologiyasini o‘rganish haqida ma’lumotlar keltirilgan.