PROFILAKTIKA INSPEKTORLARINING GIYOHVANDLIK VOSITALARI YOKI PSIXATROP MODDALAR BILAN BOG’LIQ HUQUQBUZARLIKLAR PROFILAKTIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - USMONOVA YULDUZ UMID QIZI (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Bugungi kunda jamiyatimizda, O’zbekiston Respublikasi giyohvand moddalarning noqonuniy aylanishiga qarshi kurash bo’yicha xalqaro hamjamiyat oldidagi o’z majburiyatlarini to’laqonli bajarishiga alohida e’tibor qaratib kelinmoqda. Mazkur maqolada giyohvandlik, uning salbiy oqibatlari, giyohvandlik balosiga qarshi kurashishda yurtimizda ishlab chiqilgan mustahkam huquqiy asoslar atroflicha yoritilgan.