O‘ZBEKISTONDA SOLIQ MA’MURIYATCHILIGINI ISLOH QILISHDA RAQAMLASHTIRISHNING AHAMIYATI - Amanov Akram Mirzayevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya. Maqolada soliq ma’muriyatchiligining raqamli iqtisodiyotga o‘tishini jadallashtirish hamda soliq to‘lovchilarga elektron xizmatlar ko‘lamini kengaytirish, sifatini oshirish bo‘yicha tavsiyalar taqdim etilgan.