ГИПЕРГЛИКЕМИК КЕТОАЦИДОТИК ВА ГИПОГЛИКЕМИК КОМАЛАР - Бозоров Умид Мамадаминович; Эргашев Алишер Халтураевич (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Aннотация: Ушбу маколада гипергликемик ва кетоацидотик комалар этиопатогенези кечиши асоратлари ва вактида аниклаб ташхис куйиш ва даво чораларини уз вактида бошлаш ва беморларни келажакдаги хаёт сифатини яхшилаш ногиронлик ва улим камайтириш каби муаммолар ва уларнинг ечими хакида фикр юритилади.