KORRUPSIYAGA QARSHI KURASHNING AHAMIYATI - Amirova Shaxnoza Latib qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: maqolada korrupsion jinoyatlarning tushunchasi va uning zaruriy elementlari hamda korrupsion holatlarni vujudga keltiruvchi sabablar atroflicha muhokama qilingan.