YOSHLARGA YARATILGAN IMTIYOZLAR: CHET TILINI O‘RGANISH YO‘LIDAGI YOSHLARNI QO‘LLAB-QUVVATLASH - Bakirova Xurshida Bairbekovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: maqolada yoshlarni chet tilini bilish darajasini olish maqsadida imtihon topshirish harajatlarini to’liq qoplab berishning ahamiyati va bu islohotlarning yoshlarni bilimli va dunyoqarashi keng bo‘lib shakllanishidagi ahamiyati yoritilgan..