DAVLAT BOSHQARUVINING ASOSIY PRINSIPLARIDAN BIRI HAM QONUNIYLIKNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Isabekova Olmes Toxtabayevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: maqolada qonuniylik tushunchasi va davlat boshqaruvida qonuniylikni ta’minlashning ahamiyati, shuningdek davlat boshqaruvida qonuniylikni ta’minlashdagi asosiy xususiyatlari atroflicha tahlil qilingan.