XUSUSIY MULK HUQUQI DAXLSIZLIGI - Tashpolatov Baxtiyor Qudratillayevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: maqolada xususiy mulk va mulkdorlar huquqlarini himoya qilishni ta’minlash chora-tadbirlari, huquqiy asoslar bayon etiladi.