MAMLAKATIMIZDA QABUL QILINAYOTGAN QONUN LOYIHALARI MUHOKAMALARIDA ISHTIROK ETISH MASALALARI - To'raev Saloxiddin Turdimurot o'g'li (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: mazkur maqolada fuqarolarning мамлактимизда qonun loyihalarining muhokamalarida bevosita ishtirok etishlari muhokama qilingan.