BERDAQ IJODIGA SHAXSIY HAYOTINING TA'SIRI - Yo'lchibayeva Shaxlo Bekzod qizi , (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Аnnоtаtsiyа: Mazkur mаqоlаdа Berdaqning shaxsiy hayoti va ijodining boshlanishida tutgan ahamiyati tahlil etiladi.