MULKIY HUQUQNI FUQAROLIK HUQUQI NORMALARI BILAN HIMOYA QILISHNING ASOSIY USULLARI - Sunnatullayeva Aziza Ne’matilla qizi, (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: mazkur maqolada mulk huquqini himoya qilishning usullari tahlil qilingan bo‘lib, ushbu huquqlarni himoya qilishda qo‘llaniladigan usul va vositalar qonunchilik hujjatlariga asoslangan holda yoritib berilgan.