NAVABIG‘U-L-KALIM DA AKS, SAJ VA IZDIVOJ LAFZIY SAN’ATLARI - Bakirov Begzod (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola Mahmud Zamaxshariyning “Navabig’u-l-kalim” asarida qo’llangan aks, saj’ va izdivoj san’atlariga bag’ishlangan bo’lib, unda ushbu badiiy san’atlarning turlari misollar bilan batafsil yoritilgan.