ARAB TILIDA ANIQLOVCHI ERGASH GAPLI QO’SHMA GAPLAR - O’tkirova Zahro Doniyor qizi ,; B.Daminov, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada arab tili va o’zbek tilida aniqlovchining ifodalanishi haqida va shu bilan bir qatorda aniqlovchi ergash gapli qo’shma gaplar haqida maʼlumot beriladi.