KORRUPSIYAGA QARSHI KURASH VA KORRUPSIYAGA QARSHI KURASHNING YANGI ISLOHOTLARI - Раззоков Хусан Мирзамашрапович, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada korrupsiyaga qarshi kurash va korrupsiyaga qarshi kurashning yangi islohotlari toğrisida keng maʼlumotlar berilgan.