XUDOYBERDI TO‘XTABOYEVNING BOLALAR ADABIYOTIDAGI O‘RNI VA “MUNGLI KO‘ZLAR” ASARI HAQIDA MULOHAZALAR - Jumaboyeva Jasmina Olim qizi ,; M. Mirsanova , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Xudoyberdi To‘xtaboyevning bolalar adabiyoti taraqqiyotida tutgan o‘rni, bola ruhiyatidagi o‘ziga xosliklar, ijodkorning “Mungli ko‘lar” asari tahlili yuzasidan fikr-mulohazalar haqida so‘z yuritiladi.