JALOLIDDIN MANGUBERDINING OZARBAYJON TOMON YURISHLARI VA FOJEALI O'LIMI HAQIDA - Jumaniyozova Intizor (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Chin turon paxlovonlari bizning g'ururimiz va tariximiz ramzidir. Bugungi maqolamizda aynan shunday Turon o'g'loni Jaloliddin Manguberdi haqida so'z yuritamiz. Buguk sarkardaning Ozarbayjon tomon yurishlaridan toki fojiali o'limiga qadar ko'rib chiqishni lozim bildik.