MAHALLADA OILALARGA PSIXOLOGIK XIZMAT KO’RSATISH ISTIQBOLLARI. - Nabiyeva Mexribon Rabbimkulovna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Mazkur maqolada jamiyatning muhim negizi oila va mahallaning hamjihatligi asosida jamiyatni rivojlantirish xususidagi islohotlar,mahallada oilalarga psixologik xizmat ko’rsatishni tashkil etish,uning maqsad va mohiyatini o’z aksini topgan.Shuningdek Vazirlar mahkamasi huzurida tashkil etilgan Oila institutining vazifalari,institutni tashkil etishdan ko’zlangan maqsad va imkoniyatlar yoritib berilgan.