JAZ SAN’ATI PAYDO BO‘LISHINING TARIXIY JARAYONLARI - TeshaboyevAzizjon Axmad og‘li , (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada estrada jaz san‘ati tarixiy jarayonlari, undagi ommalashgan uslublarning yuzaga kelishiga sabab bo‘lgan ijtimoiy omillar va ularning asoschilari, mohir musiqachilar borasida so‘z boradi.