JANUBIY XORAZMNING MA’NAVIY MADANIYATI VA DINIY QARASHLARINING O‘RGANILISHI (G.P.SNESARYOV MISOLIDA) - Normetova Nahfuza Alisher qizi , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada janubiy Xorazm dinniy qarashlari va ularning G.P.Snesaryov tadqiqotlarida o‘rganilishi yoritilgan.