O‘RTA OSIYO HUDUDI TO‘RTLAMCHI DAVRI PALEOEKOLOGIYASI SHAKLLANISHI VA USHBU JARAYONLARNING TADQIQOTCHILAR ASSARLARIDA AKS ETISHI - Ismailov Ulug‘bek Saparboy o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada O‘rta Osiyo hududidagi to‘rtlamchi davrdagi paleoekologik holati shakllanish jarayonlari va bu jarayonlarning tadqiqotchilar ishlarida aks etish masalalari yoritilgan.