C# DASTURLASH MUHITIDA OBYEKTLARGA LINQ TEXNOLOGIYALARINI QO’LLASH - Sh.R.Yusupov,; I.D.Avezmatov , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada Umumlashgan C# dasturlash muhitida obyektlarga LINQ texnologiyalarini qo’llash mavzusini o`qitish va ularni qo`llash bo`yicha uslubiy tavsiyalar bayon etilgan.