QISHLOQ XO’JALIGI MAHSULOTLARINI SAQLASH VA REJIMLARI HAQIDA NAZARIY MA’LUMOT - Jumayev Hojimuhammad (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada qishloq xo`jalik mahsulotlarinn saqlash va qaytaishlash texnologiyasini rivojlanayotgan bosqichlarini o`rganish va don, moyli o`simliklar, qand lavlagi mahsulotlarini saqlashni tashkil qilish, ularnni qayta ishlash kabi bilimlar haqida so'z yuritiladi.