YOSHLARDA EGOIZM DEVIANT XULQ ATVORNING SHAKLLANISHIDA OILANING O'RNI - Jo'rayev Farrux Ma'ruf o'g'li; Y.X.Karayeva (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: O'smirning salbiy va ijobiy deviant xulq-atvorining shakllanishiga oilaning ta'siri ko'rib chiqiladi. Bundan tashqari, oilaning o'zida ijobiy va salbiy og'ishlar tahlil qilinadi. Ijobiy va salbiy og'ish hodisalari o'rganildi.