ILK BOLALIK DAVRIDA KOGNITIV JARAYONLAR VA NUTQNING RIVOJLANISHI - Hasanboyeva Kamola Dilmurod qizi; Abdullayev Dilshodbek Yuldashali o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya; Mazkur maqolada ilk bolalik davrida kognitiv jarayonlar ularning bolalarda rivojlanishi, bola shaxsiga ta’sir etuvchi omillar, kognitiv jarayonlarning nutq rivojlanishiga ta’siri ularning bir biriga bog’liqligi va bularning bola hayotidagi ahamiyati ko’rsatib o’tilgan.