WEB- SAHIFA, WEB SAYT VA WEB DIZAYN TUSHUNCHALARI. - Farmonov Vohidjon Abdurazzoqovich, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Intemetda axborotlami joylashtirish va ulami kompyuter ekranidagi ko‘rinishi qulay bo‘lishi uchun web-sahifalardan foydalaniladi. Web-sahifa (inglizcha - Web page) - bu HTML fayl kengaytmasiga ega bo‘lgan gipermatnli fayldir.