MATEMATIKA FANIDAN MAVZULARNI KASBGA YO’NALTIRIB O’QITISHNING TA`LIM BERISH SIFATINI OSHIRISHDAGI AHAMYATI - Shukurov Xursan Gadoyevich,; Norova Intizor Haqberdiyevna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada matematika fanini o`qitishning kasbiy yo`naltirilishi muammosini hal etishda tayanch va fanga oid kompetensiyalarning ahamiyati ochib berilgan.