O’QUVCHILARNING MATEMATIK MANTIQIY FIKRLASH DOIRASINI SHAKLLANTIRISH USULLARI. - Shukurov Xursan Gadoyevich; Norova Intizor Haqberdiyevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotasiya: Maqolada umumta’lim maktablari va akademik litseylarda matematika darslarida o’quvchilarni mantiqiy fikrlash qobiliyatlarini shakllantirish yo’llari bayon etilgan.