CHET TILLARINI O'QITISHDA TA'LIM OLUVCHILAR BILIMINI BAHOLASH MEZONLARI TATBIQI - Zarinabonu Umirzoqova Ulug'bek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola chet tillarini o'qitish kontekstida o'quvchilarning bilimlarini baholash uchun ishlatiladigan turli mezonlarni o'rganadi. Turli xil baholash usullarini o'rganib chiqib, tadqiqot o'qituvchilarga o'z o'quvchilarining til bilimlarini samarali baholash va oshirish bo'yicha qimmatli tushunchalarni berishga qaratilgan. Maqola adabiyotlarni o'rganadi, mavjud yondashuvlarni tahlil qiladi, metodologiyalarni taqdim etadi, natijalarni muhokama qiladi va chet tillarini o'qitish uchun amaliy natijalar bilan yakunlanadi.