YOSHLARNING INGLIZ TILINI MUSTAQIL O`RGANISHLARIDA PEDAGOGIK PSIXOLOGIK TRENINGLARDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Sabirova Muxarramoy Nurbek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pedagogik psixologik tayyorgarlikning yosh o'quvchilar tomonidan ingliz tilini mustaqil o'rganishga qo'shilishi ko'rib chiqiladi. Bunday treningning o'z-o'zini tartibga solish, motivatsiya va kognitiv strategiyalarga ta'sirini o'rganib, biz mustaqil til o'rganish samaradorligini oshirish imkoniyatlarini ochishni maqsad qilganmiz. Tadqiqot ingliz tilini o'rganish jarayoniga pedagogik psixologik tayyorgarlikni integratsiya qilish bilan bog'liq potentsial foyda va muammolarni o'rganish uchun adabiyotlarni tahlil qilish va amaliy usullarni birlashtirgan aralash metodlardan foydalanadi.