ESHITISHIDA NUQSONI BO'LGAN O'QUVCHILARNI IJTIMOIY HAYOTGA MOSLASHTIRISH - Mansurova Sarvinoz ,; Abdulhamidova Gulnoza, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotasiya. Ushbu maqolada eshitishida nuqsoni bo'lgan o'quvchilarni ijtimoiy hayotga moslashtirish, ijtimoiy hayotga moslashtirish jarayonida pedagoglar va ota onalarning oʻrni va eshitishida nuqsoni bo'lgan bolalar hayotida tarbiya yoki taʼlim jarayonida yuzaga kelayotgan muammolar Va ularning yechimi yoritib berilgan.