O'ZBEKISTON MUASSASALARIDA INKLYUZIV TA'LIM UCHUN MAXSUS MUTAXASSISNING YETISHMASLIGI - Hoshimova Madina Muradovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada, umumiy o‘rta ta’lim maktablarida inklyuziv ta’limning joriy qilinishi va O‘zbekiston va Xorijiy mamlakatlarida inklyuziv ta’limning qo‘llanishi, imkoniyati cheklangan bolalarning sog‘lom bolalar qatorida ta’lim olishi hamda ularga yaratilgan shart-sharoitlar haqida ma’lumotlar berilgan.