MAKTAB AMALIYOTChI-PSIXOLOGLARI FAOLIYATINI RIVOJLANTIRIShNING IJTIMOIY PSIHOLOGIK ASOSLARI. - Payzieva M.N (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Bu makolada maktabchi yuklash usullari haqida psixologiya yordamiga innovatatsion yondoshuv usullarini qo'llab-quvvatlashning ijtimoiy- psixologik asoslari haqida fikr-mulohazalarni yaratish.