JAVASCRIPT YORDAMIDA TUB SONLAR KETMA-KETLIGINI ANIQLASH - To`xtayeva Robiya Ravshanbek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Tub raqamlar matematikada asosi hisoblanadi va kompyuter sohasida keng qo'llaniladi. Ushbu maqola tub sonlar ketma-ketligini samarali aniqlash uchun JavaScript-dan foydalanishga qaratilgan. Maqola so`ngida, o'quvchilar turli xil algoritmlar va ularni amalga oshirish haqida to'liq tushunchaga ega bo'ladilar.