MA’NAVIY CHEGARA - Jumag’ulova Malohat; Bektosheva Gulhayo (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya.Ushbu maqolada insonni ma’naviy olamini boyitish va rivojlantirish yo’llari xususida qisqacha tavsif berilgan va shu asosida xulosalar chiqarilgan.