ОДДИЙ ТОҒРАЙҲОН — ORIGANUM VULGARE - Ўразова Нигора Бегимқуловна (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Аннотация.Мақолада Республикамизда ўсадиган доривор ўсимликлардан оддий тоғрайхон биологик хусусиятлари ,географик тарқалиши,кимёвий таркиби,ишлатилиши, доривор препаратлар тайёрланиши ҳақида маълумот бериб ўтилган.