QAYTA TIKLANUVCHAN ENERGIYA MANBALARIDAN FOYDALANISH TAHLILI - Sotiboldiyev Abduraxmon Yuldashevich; Yo’ldoshev Jasur Shuhrat o’g’li; Yoldoshev Ozodbek Nodirovich; Bekmurodov Elmurod Dilmurod o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Qayta tiklanuvchan energiya manbalaridan foydalanish tahlili «mikro gidro elektro stansiya (GES), QES», «QES-SHEQ», «Bio GEQ-mikro GES», «QES-Bio GEQ» bo’yicha ma’lumotlar berilgan.