SHAMOL ENERGETIKASINING RIVOJLANISH TARIXI - Sotiboldiyev Abduraxmon Yuldashevich; Yo’ldoshev Jasur Shuhrat o’g’li; Yoldoshev Ozodbek Nodirovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: SHamol energetikasidan foydalanishning zamonaviy holati va rivojlanish istiqbollari, SHamol energetikasining rivojlanishida jahon tajribalari,Shamol elektr qurilmalariga (SHEQ) bo’lgan talablar,shamol energetikasini rivojlanishida bajarilgan ishlar.Qayta tiklanuvchan energiya manblari(QTE).